Filip Hammar om filming med kjæresten

Agnes Lindström Bolmgren gjorde et par avgjørende ting for "Tårgengeneralen".

Hun fant Lars Hammar på filmen. Og hun lærte kjæresten Filip Hammars dialekt. I hemmelighet.

– Før auditionen dro hun til Köping og spilte stemmer på et av de få uten å fortelle meg, "sa Filip Hammar. Det var fint.

I "Tårtgeneralen" spiller hun kondomen Åsa, som bidrar til å bake verdens lengste smørbrettkake.

– Jeg trodde det var en stor utfordring å snakke det riktige dialektet, sier Agnes Lindström Bolmgren. 28. Jeg vokser opp i Stockholm, og snakker som om Köping er som iført en merkelig lue. En vei inn i rollen. Godt svar fra folk der og mine venner kjente meg ikke igjen.

Hun gikk på sceneskolen da Filip og Fredrik lette etter skuespillere til filmen. Hvem kan spille Philips far?

– Jeg oppdaget ham. Helt bizar. Vi hadde en øvelse på skolen og vår regissør Jens snakket Skåne og jeg innså at han var helt perfekt for rollen. Så slo jeg Filip opp.

Jens Ohlin fikk jobben som Lars Hammar.

– Det var en av de viktigste øyeblikkene i prosessen, sier Filip Hammar, 42. Jens var gammel, han er franskmann og bor i min fars frankofile.

Agnes Lindström Bolmgren og Filip Hammar på gala premieren av filmen "Tårtgeneralen" på Rigoletto i Stockholm.

Gjør det ekstra trykket kjæresten din har en stor rolle?

– Ingen Agnes har mer erfaring enn meg. Jeg ruller inn som en tragisk tv-idiot som vil lage filmer, sier Filip Hammar. Hun er en grusom skuespiller og det føles morsomt. Jeg tror hun er den mest talentfulle personen jeg møtte. Det er flott å ha henne på turen

Selv Agnes Lindström Bolmgren ser bare fordelene med å filme sammen.

– Det er bare moro. Faktisk jobber Filip og Fredrik sammen og er beste venner. Du kjenner hverandre og det letter. Filip og jeg har de samme referansene. Det føles tydelig.

"Jeg ble virkelig rørt" Hun har laget små spill på film og teater, selv i tyske TV-programmer da hun bodde i Berlin og som modell for Stella McCartney. – Jeg kan forstå at det er stressende å gå rett fra sceneskolen, og en uke senere støter Mikael Persbrandt i en scene, sier Filip Hammar. Hvordan var det å bli premiere i hjembyen din på filmen? – Jeg ble flyttet for ekte. De første 18 årene av livet mitt var de mest formative, "sa Filip Hammar. Mine foreldre gjorde meg nysgjerrig, de hadde en veldig nedslående holdning. Mamma og pappa kjørte meg rundt hordistiske distriktet i Nice og forklarte, og hver uke tok pappa meg på harde filmer på Bio Contrast i Köping. I filmen sier du at Hasse P fikk deg til å skamme seg for faren din. [19659011] – Det var en viss periode i livet, det var tøft. Far våget å være annerledes, den er sterk. Jeg har et intimt forhold til min far og ville ikke at han skulle vises som et skrik i filmen. Han var så kjærlig. – Jeg tror ikke det gjorde meg vondt på noen måte, sier Filip Hammar. Mine foreldre åpnet øynene deres selv for mørke steder. Godkjennelse fører også til at jeg har en søster som er annerledes. Du ser på verden med andre øyne.

Powered by Froala Editor